1. #1
    Activo Progreso en OSx86 Spain Nivel 0 Karma y autoridad richin80

    efi_inject_get_devprop_string NULL trying stringdata en DX58SO

    hello i just try to install the iatkos s3 v2 and i choose the options i see on this webside and those was

    "installed from iAtkos S3 v2
    Boot with "-v busratio=20" I used PCEFI as a bootloader. Do not use the RTC drivers. The x64 one causes a kernel panic and you don't want to run 32 bit. Be sure to use the AHCI driver and set your bios to AHCI/RAID. You do not need to make a dsdt.aml".

    after i get isntalled, when i choose the snow leopard i get this message

    efi_inject_get_devprop_string NULL trying stringdata



    and then appear the apple symbol, tell me that i have to restart, so it cant initiate the mac osx, any ideas please... also i take out the dvd and start windows automatically , didnt show to choose os , please need your help please please..

    _____________________________________

    processor: intel i7 920 2.7
    motherboard: intel dx58so
    ram: 6gb ddr3
    videocard: gtx 470

  2. #2
    Activo Progreso en OSx86 Spain Nivel 0 Karma y autoridad richin80

    En espanol que pena por haberlo escrito en ingles

    Hola acabe de intentar instalar iatkos s3 v2 y escoji las opciones que me indicaron en esta pagina


    "installed from iAtkos S3 v2
    Boot with "-v busratio=20" I used PCEFI as a bootloader. Do not use the RTC drivers. The x64 one causes a kernel panic and you don't want to run 32 bit. Be sure to use the AHCI driver and set your bios to AHCI/RAID. You do not need to make a dsdt.aml".

    despues de haberlo instalado, cuando escoji la particion de snow leopard, sale este mensaje super rapido, arribita en la pantalla...

    efi_inject_get_devprop_string NULL trying stringdata

    despues de que aparece, aparece la pantalla con la manzana y inmediatamente se vuelve como oscurita y dice que varios idiomas que tengo que reiniciar alguna idea por favor... y pues cuando quite el dvd de iatkos s3 v2 el pc inicio automaticamente windows, no me dejo elegir la particion, espero me puedan ayudar por favor se los pido de corazon
    _____________________________________

    processor: intel i7 920 2.7
    motherboard: intel dx58so
    ram: 6gb ddr3
    videocard: gtx 470

Notas relacionadas que te pueden interesar

  1. 10.6.3 en DX58SO funcionando 100%
    por malaguit en categoría OS X 10.6
    Comentarios: 2
    Último comentario: 09/08/10, 22:37:07
  2. Iatkos s3 v2 en DX58SO
    por richin80 en categoría OS X 10.5
    Comentarios: 0
    Último comentario: 09/08/10, 21:21:22

No te pierdas: